zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Start assertiviteitstraining

15 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERWAARD - Training voor inwoners van de gemeenten Papendrecht, Alblasserdam en Sliedrecht.

De afdeling Algemeen Maatschappelijk Werk van Rivas Zorggroep start woensdag 30 maart 2016, bij voldoende aanmeldingen, een assertiviteitstraining voor mensen van 25 jaar en ouder. De training wordt gedurende tien weken van 19.00 tot 21.00 uur gegeven in Papendrecht, Seringenstraat 16.

De assertiviteitstraining is bedoeld voor mensen die verlegen en/ of onzeker zijn, moeite hebben met het geven van hun mening of gevoelens van verdriet of boosheid opsparen. De moeilijkheden die mensen hierdoor ervaren kunnen van grote invloed zijn op hun leven. Tijdens de training praten de deelnemers hierover en worden oefeningen gedaan. Op deze wijze leert men grenzen te stellen en om te gaan met kritiek, waardoor het zelfvertrouwen en het zelfrespect kunnen groeien.

U kunt zich dagelijks tussen 08.30 en 17.00 uur aanmelden voor deze training bij het Centrum voor Jeugd en Gezin en Rivas Zorggroep , bereikbaar via t. 078- 644 5200. De training start bij voldoende deelname en er zijn geen kosten aan verbonden. De groep wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers.

Deel dit bericht met je vrienden!