zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Whatsapp groepen maken Papendrecht veiliger

18 maart 2016

PAPENDRECHT - Deelname aan de Whatsapp-groepen Veilig papendrecht werpt zijn vruchten af. Zo ontdekte vorige week een inwoner van Papendrecht dat zijn auto gestolen was. Meneer deed aangifte en het bericht werd via Twitter en de WhatsApp-groepen verspreid. Later op de dag werd de auto teruggevonden door een alerte deelneemster van Veilig Papendrecht.

In augustus 2015 is Veilig Papendrecht gelanceerd, een zogenoemd WhatsApp-alarm. In de WhatsApp-groepen kunnen buurtbewoners elkaar direct alarmeren bij een verdachte situatie in de buurt. Inmiddels is een grote groep Papendrechters lid van Veilig Papendrecht en zijn er diverse verdachte situaties gemeld via de WhatsApp-groepen.

Velig Papendrecht
Samen voor een Veilig Papendrecht:meld u aan. Wilt u meer informatie over Veilig Papendrecht of aanmelden voor de WhatsApp-groepen? Kijk dan op de Facebookpagina van Veilig Papendrecht, www.facebook.com/veiligpapendrecht.

Hoe meer deelnemers zich aanmelden, hoe meer buurtbewoners alert worden gemaakt. Dit verkleint de kans op inbraak en diefstal, vergroot de kans dat de verdachte kan worden aangehouden door de politie.

Lees meer over:

whatsapp veilig buurtbewoners
Deel dit bericht met je vrienden!