donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht weer korfbalstad van Europa

18 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT -  Op 16 januari won PKC in Budapest de Europacup. Als blijk van waardering voor die fantastische prestatie heeft de gemeente Papendrecht de onderborden met de tekst 'Korfbalstad van Europa' in ere hersteld.

In het bijzijn van voorzitter Bertjan Scheepbouwer, chef de mission van de Europacup Budapest, Lidy de Jong en Olav van Wijngaarden, speler en winnaar van de Europacup hingen burgemeester De Bruin en sportwethouder Koppenol het eerste bord onder het bebouwde kom-bord op de Veerweg.

Ook de andere kom-borden bij de toegangswegen van Papendrecht zijn voorzien van dezelfde onderborden. Een mooie promotie voor PKC én voor Papendrecht.

Foto: Richard van Hoek.

Lees meer over:

gemeente korfbal promotie pkc
Deel dit bericht met je vrienden!