zondag 9 mei 2021

Alles over Papendrecht

Lentekriebels bij de deelnemers aan het Jolanda Weight Plan

21 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Zondagochtend om 05:30 uur is de astronomische lente van start gegaan. Na een bijzonder zachte winter te hebben gehad beginnen de temperaturen steeds vaker richting de dubbele cijfers te gaan.

Op diverse plaatsen in Papendrecht beginnen de eerste narcissen en hyacinten voorzichtig in bloei te komen en beginnen de vogeltjes weer te fluiten.

De aangename temperaturen en het voorjaarszonnetje brengt bij vele van ons lentekriebels teweeg, zo ook bij Jolanda Scholten (hurkend op de foto ) en de deelnemers van het “Jolanda’s Weight Plan” (JWP), dat ze onlangs is gestart.

Jolanda Scholten is een ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen en helpt haar deelnemers bij het kiezen voor een gezondere levensstijl. Bij een gezonde levensstijl hoort natuurlijk ook voldoende beweging en hier weet Jolanda als sportinstructrice een goede invulling aan te geven met haar intensieve trainingsprogramma.

Foto: Mark van Deelen (Black Tie Fotografie)

Lees meer over:

sport lente
Deel dit bericht met je vrienden!