dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Wethouder Korteland op bezoek bij Kleijn Gift Goods

23 maart 2016

PAPENDRECHT -  Op donderdag 17 maart bezocht wethouder Richard Korteland het bedrijf Kleijn Gifts & Goods aan de Rosmolenweg 9b.

Het bedrijf bestaat al vele jaren en is in 2013 overgenomen door ViveleDon.

Eigenaar Leon van Vive lichtte toe dat zij de expert zijn op het gebied van relatiegeschenken, kunstgeschenken en awards. ViveleDon onderscheidt zich op het gebied van maatwerk, kleine aantallen en snelle levertijden.

Met belangstelling werden de nieuwste gadgets en het innovatieve promotiemateriaal bekeken. Ook kon een blik worden geworpen op de award voor de winnaar van The Voice of Holland. ViveleDon is een bedrijf waar je met elke geschenkenvraag terecht kunt.

Deel dit bericht met je vrienden!