Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwste thriller van Richard Koekkoek binnenkort te koop

7 april 2016

PAPENDRECHT - Van de Papendrechtse auteur Richard Koekkoek ontvingen we het onderstaande berichtje: "Binnenkort verschijnt mijn thriller ‘Europa draait door’ met als ondertitel: ‘Vluchtelingen afgeslacht 24/7 Parijs – Brussel – Keulen – Stockholm’

Korte inhoud:
Een paar maanden na de aanslagen in Brussel. Bij de Eiffeltoren worden in de zomer van 2016 de afgehakte hoofden van bootvluchtelingen gevonden. Uit de monden steekt hun paspoort met de boodschap van de Europa Engel.

De Europese steden zijn in de ban van een reeks weerzinwekkende onthoofdingen. De slachtoffers zijn steeds zwarte Afrikaanse vluchtelingen. Spanningen tussen bevolkingsgroepen escaleren, overheden zijn in opperste paraatheid. Politie en justitie tasten in het duister. Misdaadverslaggever Gunnar Dahlgren kan deze daad van extreme vreemdelingenhaat niet van zich af zetten, een kindertekening is zijn enige houvast. Gunnar Dahlgren vecht tegen de Europa Engel maar wordt ingehaald door zijn eigen verleden." Tot zover Richard Koekkoek over zijn laatste pennevrucht.

Het boek is binnenkort te koop als paperback in de boekhandels die aangesloten zijn bij het Centraal Boekhuis en webwinkels zoals bol.com. Meer over mij zie s.v.p. : http://www.richardkoekkoekschrijft.nl

Lees meer over:

paperback auteur boekhandels
Deel dit bericht met je vrienden!