Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Herinneringen over Jongerencentra in Papendrecht

7 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Jongerencentrum TOTALOS, OMAH, later TUXEDO en nog later DE BAV, waren begrippen in de jaren zeventig, tachtig en negentig in Papendrecht. Een ankerplaats. Op Internet is weinig terug te vinden over OMAH.

Oud-Papendrechter René Hoeflaak schrijft hierover op zijn website: "Een wandeling, zomer 2010, door mijn voormalige woonplaats Papendrecht, bracht mij op het idee om daar verandering in te  brengen. (Klik hier voor het resultaat.)"

Andere herinneringen: "Aan de Pontonniersweg in Papendrecht in de jaren zeventig/begin jaren tachtig stond hier Jongerencentrum OMAH, een begrip in Papendrecht en daarbuiten. Via Facebook ontving ik  op 4 maart 2011 een krantenknipsel over de mogelijke sloop en herbouw, in de nabije omgeving, van het gebouw van Interval. Ik noem het nog steeds de “Nieuwbouw”, maar blijkbaar is het gebouw alweer oud genoeg voor de sloop. Het is alweer bijna dertig jaar geleden dat  OMAH en TOTALOS naar de Lange Tiendweg verhuisden........." Tot zover René Hoeflaak.

Voor meer informatie: Zie zijn website.

Lees meer over:

jongerencentrum interval tuxedo
Deel dit bericht met je vrienden!