maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Jumbo Westpolder levert 3550 ontbijtjes voor de Koningsspelen

15 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op vrijdag 22 april 2016 worden voor de vierde keer de Koningsspelen gehouden. Na de eerste drie prachtige edities hoopt iedereen wederom op een fantastische dag vol plezier, sport, en lekker ontbijten. De Koningsspelen staan ook dit jaar voor een sportief en gezellig Oranjefeest.

Net als voorgaande edities faciliteert Jumbo Papendrecht Westpolder voor deelnemende scholen uit de regio een gratis Koningsontbijt, bestaande uit een mix van gezonde en feestelijke ontbijtproducten. De focus ligt op lekker samen ontbijten als goede start van een sportieve dag.

Jumbo Papendrecht Westpolder vindt lekker en gevarieerd eten erg belangrijk. Ze dragen graag bij aan dit feestelijke en sportieve initiatief, met een goed ontbijt met brood, fruit, melk en beleg. Als supermarkt staan ze midden in de gemeenschap. Om die reden willen ze graag iets extra’s doen voor de jonge inwoners.

Op donderdag 21 april komen maar liefst 11 scholen in totaal 142 pakketten in de winkel ophalen. Dat zijn 3.550 ontbijtjes. Dit is een bijzonder moment, waar zij graag een feest van maken. Met het Koningsontbijt kunnen zij de leerlingen laten ervaren hoe leuk en gezond het is om samen te ontbijten om vervolgens lekker te gaan bewegen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!