Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Excelsior Papendrecht opent Koningsdag met concert op de muziektent

15 april 2016

PAPENDRECHT - Op Koningsdag worden in het centrum van Papendrecht allerlei activiteiten georganiseerd door het Oranje Comité Papendrecht. Het orkest van Excelsior is te gast om voorafgaand aan de aubade al een gezellige sfeer te creëren met een vlot programma met hedendaagse muziek zoals van Marco Borsato en Claudia de Breij. Het orkest zal om 09.00 uur Koningsdag 2016 muzikaal starten op de muziektent en zal, zoals inmiddels traditie is, ook de aubade begeleiden.

Laat u op Koningsdag 2016 om 09.00 uur verrassen door Excelsior Papendrecht o.l.v. Ruud Welle

Op zaterdag 04 juni 2016 is het orkest van Excelsior te beluisteren tijdens de Papendrechtse Proms in Theater De Willem. Het orkest, in verrassende combinaties met de solisten Jannemien Cnossen (zangeres en violiste), Francesco Daniel (singer/songwriter) en de ‘Willem van de Graaf Band’.

Kaartjes zijn al verkrijgbaar via de website van De Willem en via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Lees meer over:

muziek excelsior
Deel dit bericht met je vrienden!