Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

De VBOK zoekt dit jaar collectanten in Papendrecht

18 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind collecteert van 1 tot 7 mei in Papendrecht. Hiervoor zoekt de VBOK nog collectanten.

De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om de rechten van het ongeboren kind steviger te verankeren in de maatschappij en maakt hulp aan moeders die te maken krijgen met een onbedoelde zwangerschap financieel mogelijk. Zo zorgt de VBOK dat het ongeboren kind een kans krijgt.

Voor haar werk is de VBOK volledig afhankelijk van de steun van haar leden en van donaties. De collecte is voor ons dan ook van groot belang. “We zijn al blij als u uurtje kunt collecteren”, aldus een collectecoördinator.

Aanmelden kan via collecte@vbok.nl of via 033-463 82 12. Hartelijk dank!

Lees meer over:

collecte vbok
Deel dit bericht met je vrienden!