Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Drukbezochte Fancy Fair in De Wieken

18 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Verpleeghuis De Wieken in Papendrecht kon rekenen op veel bezoekers tijdens de Fancy Fair op zaterdag 16 april. Jong en oud snuffelden tussen 10.00 en 15.00 uur rond bij de diverse kramen.

Verschillende activiteiten
De Fancy Fair is georganiseerd door de activiteitenbegeleiding en het Cliëntenoverleg van De Wieken. Door hun inzet konden de bezoekers rekenen op een gevarieerd aanbod van activiteiten. Er was bijvoorbeeld een rommel- en boekenmarkt en er waren zelfgemaakte cadeauartikelen en lekkernijen te koop. Bezoekers konden hun geluk beproeven met enveloppen trekken, het rad van avontuur en de loterij. De opbrangst van de Fancy Fair wordt gebruikt voor de aanschaf van een tovertafel.

 

Lees meer over:

De Wieken tovertafel faincy fair
Deel dit bericht met je vrienden!