Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

De Bibliotheek AanZet opnieuw gecertificeerd

18 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Een aantal medewerkers van Bibliotheek Papendrecht ontvingen een grote bos bloemen uit handen van Ankie Kesseler, directeur bestuurder van de Bibliotheek AanZet. Dit om te vieren dat de organisatie weer voor vier jaar gecertificeerd is.

Wethouder Reuwer was daarbij ook aanwezig. De gelegenheid werd aangegrepen om met elkaar bij te praten en te horen wat er speelt in Papendrecht. Ankie Kesseler: “In het dagelijks werk merk je weinig van zo’n certificering, maar juist met dat dagelijkse werk hebben we met de organisatie laten zien hoeveel kwaliteit we in huis hebben. De certificering is met name voor de gemeente belangrijk; het geeft aan dat we aan de gestelde normen voldoen. Maar het is voor mij vooral een bevestiging dat we met z’n allen elke dag heel goed werk leveren voor ons publiek. En daar mogen we allemaal trots op zijn.”

De Bibliotheek altijd dichtbij
De Bibliotheek staat midden in de samenleving. Je vindt er informatie en inspiratie. De bibliotheekdienstverlening is 24/7, fysiek en digitaal beschikbaar. Dat houdt veel meer in dan het uitlenen van boeken. Consulenten adviseren docenten en geven lessen op scholen. We geven cursussen om taalvaardigheid te vergroten, en helpen mensen digitaal vaardig te worden. Daarnaast brengen we steeds vaker mensen en organisaties samen en is er ruimte voor cultuur, debat en ontmoeting. Iedereen is welkom.

Deel dit bericht met je vrienden!