Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Salon des Vacances in Willem de Zwijgercollege

19 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 12 april was er in het Willem de Zwijgercollege Salon des Vacances, een Franse vakantiebeurs. Leerlingen uit de 3e klassen havo, vwo en gymnasium van beide locaties, Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam, hadden zich voor het vak Frans verdiept in een vakantiebestemming waar de Franse taal wordt gesproken.

Er waren stands ingericht om reizen naar deze gebieden aan te prijzen. Met behulp van posters, films, presentaties, attributen, drankjes, hapjes, een op maat gemaakte folder en veel enthousiasme, werden de aanwezigen –al dan niet in het Frans- naar de meest exotische en mondaine Franse vakantieoorden zoals Guadeloupe,  Haïti, Monaco, La Martinique, Madagascar, Nouvelle Calédonie, Polynésie Française, La Réunion, Les Seychelles en Guyane Francaise  gepraat.

Maar ook La Belgique, Genévè, Jersey, Paris en Quebec zijn een vakantie waard.

Deel dit bericht met je vrienden!