donderdag 27 januari 2022

Alles over Papendrecht

Bakker Bart Dordrecht overgenomen en nu in Papendrechtse handen

21 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Bakker Bart aan het Achterom in Dordrecht wordt aastaande zaterdag 23 april overgenomen door Madelon Janssen-Middelkoop uit Papendrecht. De afgelopen weken zijn al de nodige aanpassingen gedaan en ook de komende weken zullen meer veranderingen zichtbaar worden. Op 20 mei volgt nog een feestelijke dag om de overname te vieren.

De bakkerij-lunchroom is al tot genoegen van velen iedere zondag geopend. In het licht van de overname staan de komende weken ook diverse acties op stapel.

Zo krijgt elke gast bij een besteding van minimaal € 7.50 een big shopper gratis (op=op). En bij elke 50 likes op de Facebookpagina wordt dezelfde big shopper verloot, maar dan gevuld met lekkers t.w.v. € 15.

De komende weken komt ook het terras weer terug en worden de openingstijden verder verlengd.

Bakker Bart Dordrecht gaat ook fungeren als leerwerkbedrijf. En last but not least: het is vanaf nu ook mogelijk broodjes en (zaken)lunches te laten bezorgen.

Het feestelijke programma van 20 mei wordt op dit moment nog verder ingevuld. Wel is al zeker dat dit gepaard zal gaan met de introductie van een nieuwe lekkernij met een Dordts tintje.

Lees meer over:

overname achterom Bakker Bart
Deel dit bericht met je vrienden!