zondag 1 augustus 2021

Alles over Papendrecht

Derde Pabloloop van Papendrecht naar Blomberg

25 april 2016

PAPENDRECHT - De Pabloloop is een estafetteloop van Papendrecht naar het Duitse stadje Blomberg. Blomberg is de partnergemeente van Papendrecht. De Pabloloop is een van de acties om de vriendschapsband tussen de twee gemeentes te verstevigen.

De Papendrechtse atletiekvereniging Passaat heeft 3 teams samengesteld met elk 7 lopers die ruim 380 kilometer gaan afleggen in vier dagen. De zeven estafettelopers wisselen elkaar af op de fiets. In 2012 en 2014 is dit sportieve evenement al eens eerder georganiseerd door AV Passaat.

De lopers starten dit jaar op woensdag 4 mei vanaf de markt in Papendrecht. Om 8.00 uur vertrekken ze nadat burgemeester De Bruin het startschot heeft gegeven. Iedereen is van harte welkom om de lopers succes te wensen. Na vier dagen hardlopen en fietsen hopen de teams aan te komen op de Marktplatz in Blomberg waar ze ontvangen worden door de burgemeester van deze gemeente.

Foto bijschrift: Deelnemers Pabloloop 2016

Deel dit bericht met je vrienden!