Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Simon van Dalen 70 jaar organist

25 april 2016

PAPENDRECHT - Wat een mooi en uitzonderlijk jubileum: Simon van Dalen is al 70 jaar organist, met name van de Bethlehemkerk. Haast ongemerkt zou het jubileum voorbijgaan. Maar dat laat de Bethlehemkerk niet gebeuren.

Organist Simon van Dalen van de Bethlehemkerk was op zondag 24 april, organist van dienst, en deze zondag was hij precies 70 jaar organist. Dat is dus wel degelijk een heel uitzonderlijk jubileum. In overleg met Simon zal er op een later tijdstip, na de komende zomer, bij dit jubileum worden stilgestaan.

Simon van Dalen, muziekleraar sinds 1966 en dirigent van vele koren, is vooral bij de Papendrechtenaren bekend om zijn gezellige en sympatieke manier van omgaan met mensen. Bij zijn 60 jarig jubileum als organist, in 2006 ontving Simon van Dalen uit handen van Burgemeester de Bruin de Erepenning van de Gemeente Papendrecht.

Lees meer over:

bethlehemkerk organist erepennig
Deel dit bericht met je vrienden!