Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Succesvolle Derde editie van de PaBlo loop

9 mei 2016

PAPENDRECHT - Op woensdag 4 mei om 08.00 uur, na de bemoedigende woorden van burgemeester De Bruin en het startschot van wethouder Kees Koppenol, vertrokken de atleten van Passaat al lopend én fietsend naar de zustergemeente Blomberg.

Na maar liefst 380 km te hebben afgelegd, kwamen de PaBlo-lopers op zaterdagmiddag 7 mei aan op het Marktplatz in Blomberg. Hier werden ze hartelijk ontvangen met een handdoek en een Anjer door onder andere de burgemeesters van beide gemeenten, wethouder Kees Koppenol en gemeentesecretaris Roelof van Netten. De atleten hadden een boek bij zich die ze doneerden aan het 'Blomberger Bücherdoosje'; een telefooncel gevuld met Nederlands- en Duitstalige boeken. De telefooncel fungeert als een kleine bibliotheek in Blomberg.

Het 'Blomberger Bücherdoosje' is een cadeau van de gemeente Papendrecht aan de zustergemeente Blomberg en staat symbool voor het 40-jarige partnerschap tussen de gemeenten, waarin actief delen van kennis en ervaringen centraal staan.

Lees meer over:

pabloloop zustergemeente atleten
Deel dit bericht met je vrienden!