Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuw speelgoed dankzij donaties aan Speeltuinvereniging De Wip Wap

17 mei 2016

PAPENDRECHT - Speeltuinvereniging De Wip-Wap heeft een donatie ontvangen van Stichting Wij & de Maatschappij, het goede-doelenfonds voor medewerkers van Nationale-Nederlanden. In december 2015 ontvingen wij een donatie ter waarde van € 500. Medewerkers doen regelmatig verzoeken om een goed doel te steunen. Vaak betreft dit een goed doel waar ze zich zelf actief voor inzetten. Nationale-Nederlanden is trots op de maatschappelijke betrokkenheid van deze medewerkers en stimuleert hen daarin.

Daarnaast heeft speeltuinvereniging De Wip-Wap een donatie ontvangen van Stichting De Haan voor een bedrag van € 1.000. Stichting De Haan ondersteunt instellingen of personen die in de Alblasserwaard zich bezighouden of inzetten op het gebied van charitatieve, culturele of sociale vlakken.

Mede dankzij deze donaties hebben wij peuterfietsjes en zandbakspeelgoed kunnen aanschaffen.

Vrijwilligers
De speeltuinvereniging is nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers. Draagt u onze speeltuin ook een warm hart toe? Wij zoeken nog toezichthouders, vrijwilligers voor het onderhoud en voor de schoonmaak van ons gebouw. Voor meer informatie kijk op onze Facebook pagina of mail naar joke@dewipwap.nl.

Lees meer over:

speeltuinvereniging de wipwap
Deel dit bericht met je vrienden!