Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Brede Welzijnsinstelling Papendrecht zoekt per direct vrijwilligers voor signalerend huisbezoek aan ouderen

20 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Samen zorgen voor dat ouderen de beste hulp en aandacht krijgen. Vind u het leuk als vrijwilliger om ouderen vanaf 80 jaar te bezoeken. U krijgt als vrijwilliger een vragenlijst, die u samen met de oudere invult. De vragenlijst gaat over gezondheid, wonen, dienstverlening, financiën, tijdsbesteding en contacten.

Als blijkt dat de oudere behoefte heeft aan advies, of hulp, dan geeft u het door aan de coördinator van het project. De coördinator neemt dan contact op met de oudere. Wij bieden u training en begeleiding, een leuk en gezellig team van vrijwilligers, telefoonvergoeding, vrijwilligersvergoeding en ruimte om eigen tijd in te delen.

De voordelen voor u als vrijwilliger is zinvol bezig zijn, daginvulling, breder netwerk, ontwikkeling van uzelf, aanvulling op u cv. Heb jij als vrijwilliger affiniteit met ouderen, en ben je positief ingesteld en heb je een luisterende oor. Ben je gemiddeld 2 uur per week beschikbaar (minimaal 4 mnd).

Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. BWI, P.S. Gerbrandystraat 31, 078-6154741 (op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur).

Projectcoördinator Sjarda Joemai, s.joemai@bwi-papendrecht.nl, werkzaam op woensdag, donderdagochtend en vrijdag.

Deel dit bericht met je vrienden!