Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Lokale omroepen bundelen krachten

25 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Een aantal lokale omroepen in het zuiden van Zuid-Holland heeft besloten nauwer te gaan samenwerken. Zij denken daaruit veel wederzijds voordeel te behalen. Dit is besloten tijdens een vergadering van de verschillende omroepbesturen. De samenwerking zal betrekking hebben op het gebied van techniek, programmering en opleidingen.

Daarnaast vinden de omroepen het behoud van de eigen plaatselijke identiteit van het allergrootste belang. De samenwerkende omroepen zijn ATOS (Zwijndrecht en Hendrik-Ido- Ambacht), Merweradio (Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam), RTV Ridderkerk en RTV Papendrecht. Samen bedienen de omroepen zo'n 170.000 inwoners met ongeveer 400 vrijwillige medewerkers.

Lees meer over:

omroep lokaal samenwerking
Deel dit bericht met je vrienden!