Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden aan bestrating Marnixstraat

2 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op donderdag 2 juni 07.00 uur wordt er gestart met werkzaamheden aan de bestrating in de Marnixstraat. Het trottoir en de rijweg wordt opnieuw bestraat ter hoogte van huisnummer 2 t/m 18 en 25 t/m 47. De rijweg wordt hiervoor afgesloten van 6 juni tot en met vrijdag 17 juni 2016, afhankelijk van de weersomstandigheden. Graag vragen wij u uw voertuig niet te parkeren in de parkeervakken, zodat de werkzaamheden ongestoord kunnen plaatsvinden.

Bekijk hier de plattegrond.

Mogelijk ondervindt u enige overlast tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Neemt u dan contact op met de uitvoerder M.C. van der Graaf via tel. 06 46 130 880.

 

Deel dit bericht met je vrienden!