Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Scouting Van Brederode gaat week op kamp in Duitsland

9 juli 2016

PAPENDRECHT - De scouting Van Brederode viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan. Het hoogtepunt van het jubiluemjaar is een hele week op kamp met bijna alle Papendrechtse scouts in Duitsland.

Een grote groep van bijna 85 man is vanmorgen vertrokken met een dubbeldekker touringcar en een aantal auto's voor een reis van ruim 4 uur naar Brexbachtal in Duitsland. Voor de kleinere scouts waren er dit jaar al een paar mini kamps georganiseerd, zodat ze al goed e aan elkaar en het kamp konden wennen. Want vooral voor de welpen is het een spannende onderneming en voor het eerst een week zonder ouders.

De werkgroep die het kamp organiseert is bijna twee jaar bezig geweest met de voorbereiding. Ook financieel was er een uitdaging. Met allerlei sponsoracties was er al een mooi bedrag binnengehaald, de rest wordt door de kampgangers zelf betaald.

Op de Facebookpagina van Scouting Van Brederode kunt u de komende dagen regelmatig nieuw geplaatste berichten en foto's zien.

Lees meer over:

scouting
Deel dit bericht met je vrienden!