Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Na 25 jaar sluit juwelier Renée Hassink de deur

5 augustus 2016 (door Ton Vermeulen)

PAPENDRECHT -  De juwelier Renée Hassink aan de Brederodelaan 15 sluit na bijna 25 jaar haar winkel. Renée geeft aan het moeilijk te vinden haar klanten los te moeten laten en dat de poging om de winkel over te doen aan iemand met eenzelfde passie voor het vak niet is gelukt.

Ze vertelt: "Alle jaren heb ik met veel plezier en toewijding gewerkt voor en met de klanten. Samen met mijn trouwe medewerksters vormden wij het gezicht van de zaak, die anders wilde en kon zijn. De mooie en met zorg uitgekozen collecties waren de basis waarop wij ons als juwelier bewezen hebben." Tot slot bedankt zij de klanten die haar geholpen hebben haar visie uit te dragen en tot leven te brengen.

Van dinsdag 2 augustus tot met zaterdag 31 december is er een opheffingsuitverkoop. Voor nieuwe bestellingen geldt een standaard korting van 10%. Overigens, de website wordt vernieuwd en krijgt een webshop. Deze shop richt zich op Hassinks grote passie: parels. Met vragen kunt u bij haar terecht op www.rhassink-juwlier.nl

Deel dit bericht met je vrienden!