Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Rit met paardentram voor bewoners De Waalburcht

11 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bewoners van zorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht maakten op donderdag 28 juli een ritje met een paardentram. ‘Ieder jaar organiseren de medewerkers van De Waalburcht een familiedag, waarbij de opbrengst ten goede komt aan activiteiten voor de bewoners’, zegt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleidster in zorgcentrum De Waalburcht. ‘Dit jaar is gekozen voor een ritje met de paardentram.’

Gedurende de ochtend en de middag reed de paardentram een rondje door Papendrecht, waarbij het hoogtepunt voor veel bewoners het uitzicht op de rivier was. Dubbeldam: ‘Het weer zat deze dag gelukkig mee, al met al een geslaagde dag met vele lachende gezichten.’

Lees meer over:

paardentram waalburcht
Deel dit bericht met je vrienden!