Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Huttendorp al weer volgeboekt

12 augustus 2016 (door Ton Vermeulen)

PAPENDRECHT -  Vanaf maandag 15 augustus gaat het Huttendorp weer van start in Papendrecht. Ook dit jaar organiseert het Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht deze zomeractiviteit voor Papendrechtse kids van 6 t/m 12 jaar. Zo'n 100 kinderen hebben zich voor de zomervakantie aangemeld om aan de slag te gaan. Daarmee zit het Huttendorp helemaal vol. Aanmelden kan dus helaas niet meer.

Voor het Huttendorp worden maar liefst 20 hutten gebouwd. Dat gebeurt op de gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan, van 15 t/m 19 augustus elke dag tussen 10.00 en 15.00 uur. Vrijdag 19 augustus om 15.00 uur zal wethouder Joke Reuwer (oa Jeugdzaken) de mooiste hut bekend maken en de daarbij behorende gouden hamers en kadoo-bonnen uitreiken. 

Op www.jenjwpapendrecht.nl is meer info te vinden over het Huttendorp. Ook kun je je hier opgeven voor één van de vele  activiteiten en cursussen als tekenen, zingen en breakdance van het Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht voor het komende seizoen.

Deel dit bericht met je vrienden!