Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Het Huttendorp groeit gestaag

18 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op maandag 15 augustus is het Huttendorp weer van start gegaan in Papendrecht. Ook dit jaar organiseert het Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht deze zomeractiviteit voor Papendrechtse kids van 6 t/m 12 jaar. Zo'n 100 kinderen hadden zich voor de zomervakantie al weer aangemeld om aan de slag te gaan.

Voor het Huttendorp worden door de enthousiaste kinderen maar liefst 20 hutten gebouwd. Dat gebeurt allemaal op de gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan. Vrijdag 19 augustus om 15.00 uur zal wethouder Joke Reuwer (o.a. Jeugdzaken) de mooiste hut uitkiezen en de daarbij behorende gouden hamers en kadoo-bonnen uitreiken.

Foto's: Pieter van den Berg.

Lees meer over:

vakantie werhouder dorp hutten
Deel dit bericht met je vrienden!