maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Prins Constantijnschool is nu officieel een 'Kanjerschool'

22 augustus 2016

PAPENDRECHT -  Donderdag 18 augustus kreeg het team van de Prins Constantijnschool in Papendrecht de laatste cursusdag van de Kanjertraining. Na meerdere cursusdagen, verdeeld over de afgelopen drie jaar, mag de school zich nu officieel een 'Kanjerschool' noemen.

De Kanjertraining is een methode met als doel het verbeteren van sociaal vaardig gedrag en het voorkomen van sociale problemen als pesten en uitsluiting van kinderen onderling. Wekelijks wordt er gewerkt met de Kanjertraining, onder andere door klassikale lessen.

De foto is gemaakt in het gerenoveerde schoolgebouw aan de Walmolen, waar maandag 22 augustus weer gestart wordt met de kinderen. Woensdag 29 september wordt de Prins Constantijnschool officieel heropend, met een feest voor de kinderen van de school en 's avonds voor de ouders en andere genodigden.

Deel dit bericht met je vrienden!