Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Scootmobielclub in Wassenaar en Scheveningen

29 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Zaterdag 27 augustus is scootmobielclub De Vrijbuiters uit Papendrecht met 22 scootmobielers en 11 vrijwilligers naar Scheveningen geweest. MAAT Transport stelde een vrachtwagen beschikbaar mèt chauffeur die de scootmobielen naar Wassenaar bracht. Daar maakte de club een prachtige tocht door de duinen naar de boulevard van Scheveningen.

De Papendrechtse Markante Ondernemer Bjorn van Dijl zorgde voor een goede lunch in Crazy Piano’s, waar ook wethouder Rozendaal nog even langs kwam. ‘Weet je hoe lang het geleden is dat ik de zee gezien heb?’,was als reactie onder de deelnemers te horen. Voor zulke ervaringen doet de organisatie het allemaal.

Deel dit bericht met je vrienden!