Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Chris Wijmans stopt als hoofdredacteur RTV Papendrecht

1 september 2016

PAPENDRECHT - Hoofdredacteur en oprichter van de Papendrechtse lokale omroep RTV Papendrecht heeft besloten te stoppen. Zijn gezondheid laat niet langer toe dat hij deze onbetaalde en drukke functie vervult.

Wijmans leeft al vele jaren met een beperkte longcapaciteit (wie hem kent zal dat niet zijn ontgaan) en deze situatie is de afgelopen tijd slechter geworden. Zijn herstel vergt nu al zijn krachten.

Het bestuur neemt voorlopig alle taken van de hoofdredacteur waar.

Chris Wijmans richtte RTV Papendrecht in 2008 op na de teloorgang van de vorige omroep, Salsa. Samen met een klein maar groeiend team werkte hij aan de organisatie en de verbouw van het pand aan de Schoorweg. Op 18 juni 2011 begonnen de uitzendingen, eerst de radio, daarna ook tv. RTV Papendrecht is inmiddels in begrip in het dorp aan de Merwede.

Lees meer over:

rtv papendrecht chris wijmans
Deel dit bericht met je vrienden!