Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Winst van dames, verlies van heren bij DES72

5 september 2016 (door Ton Vermeulen)

PAPENDRECHT - Na het spektakel op de Olympische Spelen in Rio, waarbij de handbaldames van het Nederlands Handbalteam helaas de strijd om het brons hebben verloren, is er onder de Handbalverenigingen een wervingscampagne begonnen om de handbalsport te promoten. Zo ook bij Handbalvereniging DES72.

Afgelopen zondag is het tweede deel van het Handbalseizoen weer van start gegaan.

Bij DES72 moesten het team van Dames 1 en Heren 1 aan de bak. De dames gingen van start. En tegen de Dames 2 van Dios werd er gewonnen met 18-14.De ochtend werd vervolgt met de wedstrijd van Heren 1. Zij moesten het opnemen tegen Heren 3 van Atomium ’61. Helaas werd deze wedstrijd na een moedige strijd verloren met 21-24.

Lees meer over:

handbal des72
Deel dit bericht met je vrienden!