Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Geen speciale activiteiten voor veteranen

7 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Het College van Papendrecht heeft veteranen gevraagd of zij behoefte hebben aan speciaal voor hen georganiseerde activiteiten. Uit reacties die binnen gekomen zijn kan niet afgeleid worden dat er behoefte bestaat aan specifiek voor veteranen georganiseerde activiteiten. Het College ziet daarom geen aanleiding om als gemeente specifiek voor de doelgroep veteranen activiteiten te organiseren.

Aanleiding voor de oproep was de bespreking in de vergadering van de commissie algemene bestuurlijke en financiële zaken van 11 januari 2016. Als vervolg op deze discussie is een oproep aan veteranen geplaatst in het gemeentenieuws, op de website van de gemeente en verspreid via social media kanalen. Op deze oproep zijn slechts vijf reacties binnengekomen.

Foto is uit eigen archief.

Lees meer over:

gemeente veteranen activiteiten
Deel dit bericht met je vrienden!