Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Hubo Papendrecht failliet verklaard

7 september 2016

PAPENDRECHT - Op 6 september 2016 heeft de Rechtbank Rotterdam de Papendrechtse bouwmarkt Fixet Papendrecht B.V. (handelend onder de naam Hubo Papendrecht) in staat van faillissement verklaard.

De winkel aan de Coornhertstraat is al jaren een begrip in Papendrecht. Sinds de jaren zestig is hier een bouwmarkt gevestigd, aanvankelijk onder de naam Visser/Doeland, later onder de naam Fixet en al een goed jaar is het een Hubo-winkel. De maatschappelijk betrokken winkel sponsorde ook tal van verenigingen en activiteiten in Papendrecht. Verder verkocht het jaarlijks veel vuurwerk onder de naam vuurwerkpapendrecht.nl.

De moordende concurrentie van andere bouwmarkten in en rondom Papendrecht heeft de directie van Fixet Papendrecht B.V. tot deze stap doen besluiten. Tot curator is mr. Mark Huijzer van Huijzer Advocaten benoemd.

Samen met de directie en in overleg met de bank en andere belanghebbenden onderzoekt hij de komende tijd hoe een en ander afgewikkeld moet worden. Het is nog niet duidelijk of de winkel (tijdelijk) openblijft.

Lees meer over:

bouwmarkt coornhertstraat hubo
Deel dit bericht met je vrienden!