maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Miniatuur gemaakt in kader jubileum Stichting Beeldenpark Drechtoevers

19 september 2016 (door Ton Vermeulen)

PAPENDRECHT - In het kader van het 20 jarig jubileum van Stichting Beeldenpark Drechtoevers is er een miniatuur gemaakt van het beeld ‘Zonder titel’ van Henk van Bennekum. Tijdens de druk bezochte officiële opening van de uitbreiding van de Beeldenboulevard in Papendrecht op zaterdag 3 september jl. is dit miniatuur gepresenteerd.

Op donderdag 15 september is een exemplaar aangeboden aan wethouder cultuur Jolanda de Witte van Zwijndrecht door Bas den Hartog, voorzitter van de stichting. Ook aan de wethouders van Papendrecht en Alblasserdam wordt een miniatuur aangeboden als dank voor de prettige samenwerking met deze gemeenten.

Het miniatuur komt ter gelegenheid van het jubileum in een beperkte oplage beschikbaar, is voorzien van een certificaat van echtheid en ieder stuk is voorzien van een uniek nummer en is gesigneerd door de kunstenaar. Het origineel staat in het Noordpark in Zwijndrecht.
De verkoopprijs bedraagt € 55,-. Met de opbrengst kunnen weer nieuwe activiteiten worden gefinancierd.

Deel dit bericht met je vrienden!