maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Wethouder Rozendaal ontvangt Groene Voetstappen

28 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Vrijdag 23 september bezocht wethouder Jan Nathan Rozendaal de Augustinusschool in verband met de actie de ‘Groene Voetstappen’. De wethouder heeft van de groepen 3,4,5 en 6 de Groene Voetstappen in ontvangst genomen.

‘Groene Voetstappen’ is een laagdrempelige actie in de vijfde schoolweek na de zomervakantie (16 t/m 23 september 2016) die aanzet tot klimaatbewust
gedrag en minder verkeer rond scholen. De actie werkt als volgt: ieder kind krijgt een stickerboekje en een stickervel. Tijdens de actieweek mogen ze een sticker plakken voor iedere keer dat ze op een milieuvriendelijke wijze naar school zijn gekomen.

Iedere dag kan aandacht worden besteed aan de lesbladen van Groene Voetstappen, met onderwerpen als verkeer, energie en natuur. Met extra activiteiten kunnen de kinderen ‘Gouden Voetstappen’ verdienen.

Deel dit bericht met je vrienden!