Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Sloten en watergangen onderhoud is weer begonnen

5 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De afgelopen periode is het kroos op singels, sloten en vaarten snel gegroeid door een combinatie van verschillende factoren: veel voedingsstoffen in het water, ondiep water, weinig doorstroming en hogere watertemperaturen.

Als kroos langere tijd op het water ligt, raakt het leven in de watergang uit balans doordat zij niet voldoende licht en zuurstof krijgen. De buitendienst is nu hard aan de slag gegaan met het (op)schonen van de sloten en watergangen in Papendrecht.

Om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij u eendenkooien of andere obstakels te verwijderen uit de watergangen.

Lees meer over:

gemeente sloten watergangen
Deel dit bericht met je vrienden!