Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Bazaar Bethlehemkerk levert 21500 euro op

8 oktober 2016

PAPENDRECHT - De grote tweejaarlijkse Bazaar van de Bethlehemkerk heeft dit jaar het mooie bedrag van € 21.500 opgeleverd, ruim € 1.000 meer dan 2 jaar geleden.

Op vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober was er een overvloed aan speelgoed, spellen, puzzels, cd’s, lp’s, boeken, bloemstukken, gordijnstoffen, brocante, curiosa en genoeg te eten en te drinken.

Het was dit jaar een bazaar "nieuwe stijl". Het vliegen met drones en de FIFA tournooien vonden gretig aftrek en ook de kinderhoek had nu heerlijk de ruimte om te knutselen met de kids terwijl ouders elders op de bazaar hun geld uitgaven.

Er werd ook driemaal een ronde gedraaid waarmee men een rondvlucht per helikopter boven Papendrecht kon winnen. De drie winnaars hebben zaterdagmiddag hun prijs direkt verzilverd en stegen om 15.00 uur op vanaf het grasveld in Park Noordhoeksewiel.

Over één ding waren alle drie de winnaars het eens, het is adembenemend zo'n helikoptervlucht. Sommige winnaars waren zo enthousiast dat ze nog een rondje wilden meevliegen!


Video: Mark van Deelen | BlackTie Fotografie

Lees meer over:

bethlehemkerk bazaar
Deel dit bericht met je vrienden!