Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Stuif komt er weer aan, voorverkoop duurt nog tot donderdag

11 oktober 2016

PAPENDRECHT - Ook dit jaar is er weer Stuif in de Herfstweek in Sportcentrum Papendrecht. Een veelzijdig evenement voor alle (Papendrechtse) kids en hun ouders. Van maandag 17 tot en met donderdag 20 oktober (in de herfstvakantie) staat het Sportcentrum weer bol van de activiteiten. Elke dag is er tussen 10.00 en 15.00 uur echt van alles te doen.

En snel kijkje in de keuken; elke dag drie zalen vol met springkussens, knutselactiviteiten in de creatent maar ook muziek-, theater-, kook-, sport- en dansworkshops (kijk voor het gehele programma op www.papendrecht.nl/stuif). Kortom, voor ieder wat wils, dus kom zeker een dagje kijken.

Een dagbandje kost € 3,00 en voor een weekbandje betaalt men € 10,00. Stuif wordt donderdagmiddag 20 oktober afgesloten met optredens van Bounce en de landelijk bekende meidengroep TP4Y.

Deze optredens worden mede mogelijk gemaakt door het CJG Papendrecht. Het  C(entrum) voor J(eugd) & G(ezin) bestaat namelijk 5 jaar en dat is een feestje waard. Om 14.15 uur is een speciaal moment gepland waarin het 5 jarig bestaan van het CJG nog even extra wordt gevierd.

Bandjes zijn te koop elke dag van de Stuif aan de kassa van het Sportcentrum maar ook in de voorverkoop (dan hoef je niet elke ochtend in die hele lange rij……) De voorverkoop duurt nog tot en met donderdag 13 oktober ( tussen 07.00 tot 22.00 uur)  aan de kassa van het Sportcentrum.

Stuif wordt georganiseerd door de Gemeente Papendrecht (Jeugd & Jongerenwerk / Wijkgericht Werken / Sportcentrum Papendrecht) i.s.m. Wasko.

Deel dit bericht met je vrienden!