Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Familie van Herk staat met goededoelenkraam op de snuffelmarkt in Winkelcentrum Westpolder

25 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op 05 november van 09:00 tot 17:00 uur staat ook de familie van Herk met een 'goededoelenkraam' op de Snuffelmarkt in Winkelcentrum Westpolder te Papendrecht.

Op zaterdag 5 November aanstaande zal er dus weer een grote snuffelmarkt worden georganiseerd in Winkelcentrum Westpolder in Papendrecht. De familie van Herk, geholpen door een aantal vrijwiligers, zullen U onder andere huisraad, boeken, platen: ( Lp’s en singles), CD en DVD's aanbieden.

De opbrengst gaat zoals altijd volledig naar het goede doel. Zie www.stichtingdefamilievanherk.nl. De boottocht van de Zonnebloem afdeling Papendrecht in mei jongstleden was gesponsord door deze stichting. Kom even kijken en steun hen voor de goede doelen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!