Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Nldoet 2017: 'Gluren bij de buren in Papendrecht'

4 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Ieder jaar doet Papendrecht groots mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland die vrijwilligers(werk) in de schijnwerpers zet. Het werven van nieuwe vrijwilligers is een belangrijk aandachtspunt voor Papendrechtse vrijwilligersorganisaties en voor veel organisaties blijft dit een uitdaging. Na het succes van vorig jaar organiseren we samen met de organisaties wederom een NLdoet open huis dag in combinatie met een vrijwilligersmarkt en de klussen.

Deelname aan NLdoet biedt vrijwilligersorganisaties de kans zich optimaal te profileren. Als extra impuls voor vrijwilligerswerving wordt een koppeling gemaakt tussen de open huis activiteiten en de klussen van NLdoet. Als uw organisaties een klus uitvoert tijdens NLdoet, kunt u meteen open huis bezoekers het vrijwilligerswerk binnen uw organisatie laten zien en hen een kijkje achter de schermen laten nemen.

Geen eigen accommodatie of liever aanwezig op één centrale vrijwilligersmarkt?
Voor organisaties zonder eigen accommodatie organiseren we op het overdekte plein in winkelcentrum Westpolder een centrale vrijwilligersmarkt met allerlei leuke activiteiten voor bezoekers. We reserveren graag een plekje voor uw organisatie.

Gluren bij de buren?
Op zaterdag 11 maart 2017 openen deelnemende vrijwilligersorganisaties hun deuren en bieden buurtbewoners en belangstellenden de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen. U kunt laten zien wat u doet en wat voor fantastisch vrijwilligerswerk er binnen uw organisatie mogelijk is. Met een leuk programma of ludieke publiekstrekkers kunt u mensen naar uw organisatie lokken. Het is de kans om potentiële vrijwilligers én nieuwe leden te enthousiasmeren en te verwelkomen.

Bezoekers en belangstellenden bepalen zelf welke organisatie zij bezoeken en kunnen zich oriënteren op de mogelijkheden!
De Nldoet open huis dag biedt uw organisatie veel voordelen
• Gratis promotie van uw organisatie op 14.000 adressen in Papendrecht.
• Belangstellenden en buurtbewoners komen tijdens de NLdoet naar uw locatie of naar de centrale infomarkt in winkelcentrum Westpolder om op een laagdrempelige manier kennis te maken het vrijwilligerswerk binnen uw organisatie.
• U plant zelf de inhoud van uw activiteit(en) op die dag.
• BWI Papendrecht voorziet u indien gewenst van handige tips, adviezen en publiektrekkers
• BWI Papendrecht hoort graag of uw vrijwilligersorganisatie interesse heeft om deel te nemen aan de Nldoet open huis dag op eigen locatie of op de centrale informatiemarkt in winkelcentrum Westpolder. Ook indien uw organisatie geen NLdoet klus heeft, kunt u die dag uw deuren wijd open zetten voor belangstellenden.

Opgave of meer informatie?
U kunt zich hier opgeven voor deelname aan de open huis dag of voor de vrijwilligersmarkt. Indien u eerst meer informatie zou willen krijgen kunt u hier reageren door uw contact gegevens door te geven dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Lees meer over:

vrijwilligers nldoet bwi
Deel dit bericht met je vrienden!