zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Excelsior heeft jubilarissen in het zonnetje gezet

7 november 2016

PAPENDRECHT - Zaterdag 5 november heeft Excelsior Papendrecht tijdens een gezellige feestavond in het verenigingsgebouw haar jubilarissen in het zonnetje gezet en hen gehuldigd voor hun lidmaatschap en inzet voor Excelsior.
   
De jubilarissen Lisanne Kooijman en Sandra Peters zijn beide gehuldigd voor 12,5 jaar lidmaatschap. Aart van Tilbrug werd gehuldigd voor 25 jaar en Cees Verschoor voor 40 jaar lidmaatschap. Helaas kon jubilaris John Verhoev (12,5 jaar) niet bij de huldiging aanwezig zijn. Door de voorzitter werd stilgestaan bij de muzikale loopbaan van de jubilarissen en ook aan hun organisatorische inzet werd aandacht besteed. Hen werd een insigne, oorkonde en een prachtig boeket van de vereniging uitgereikt.

Lees meer over:

jubilarissen excelsior
Deel dit bericht met je vrienden!