donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

Uitverkocht concert van Excelsior Papendrecht met het Groot Niet Te Vermijden

7 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Het orkest van Excelsior Papendrecht heeft o.l.v. Ruud Welle in een uitverkocht Theater De Willem een show verzorgd tesamen met het ‘Groot Niet Te Vermijden’. De unieke samenwerking bleek een goed recept voor een avondvullende show boordevol muziek, zang en humor. De Mexicaanse act, De Rus, De Toearegs, muziek van Marco Borsato en Earth, Wind & Fire, zomaar een greep uit het programma dat de luisteraars voorgeschoteld werd.

Het orkest van Excelsior is op 14 januari wederom in De Willem te beluisteren tijdens het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met C’est si Bon. Het ‘Groot Niet Te Vermijden’  is op 25 maart weer in De Willem, met hun wervelende show ‘Shave, Rattle and Roll’, waarin zij wederom laten zien dat ze garant staan voor goede muziek, theater en muzikale grappen. Een avond zorgeloos genieten van feelgood muziektheater. Kaartjes voor beide data zijn te reserveren bij Theater De Willem.

Lees meer over:

concert excelsior de willem
Deel dit bericht met je vrienden!