dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

'Dag van de Franse Taal' ook op de Willem

7 november 2016

PAPENDRECHT - Op donderdag 10 november 2016 wordt alweer de derde landelijke 'Dag van de Franse Taal' gehouden. Dit jaar ligt het accent op het belang van de Franse taal wereldwijd, vandaar het thema 'Fêtons la francophonie.'

Deze landelijke dag wordt ondersteund door een aantal francofiele ambassadeurs, zoals o.a. de schrijvers Bart van Loo en Niki Smit, zangeres Kate Ryan en de wielrenners Jan Janssen en Bauke Mollema.

Uiteraard doet ook het Willem de Zwijger College weer mee aan deze 'Dag van de Franse Taal.' Zo zullen er Franse chansons ten gehore worden gebracht door de zangeres Carmen Hovestad, zal de directeur van Savoir-dire vertellen over het belang van de Franse taal wereldwijd en zullen er allerlei lessen met een Frans tintje gegeven worden.

Lees meer over:

college willem de zwijger
Deel dit bericht met je vrienden!