Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Een bijzondere 'Dag voor de Mantelzorger' bij Bosshardt

10 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bij Bosshardt beleefde wel een heel bijzondere 'Dag voor de Mantelzorger'. Hier een bewerking van een verslagje over deze dag.

"De afgelopen dagen verliepen wel heel bijzonder, we hebben op de valreep een 'Dag voor de Mantelzorger' moeten organiseren. We kregen gisteren diverse telefoontjes van mantelzorgers uit Papendrecht, die graag van onze lunch gebruik wilden maken, terwijl we er niet van op de hoogte waren, dat deze in Bij Bosshardt georganiseerd moest worden.

Miscommunicatie in de emailadressen. Gelukkig bood een cateringbedrijf hulp en hebben we vanmiddag alsnog aan 18 bezoekers een luxe lunch kunnen serveren. Belegde broodjes, heerlijke soep, warme saucijzenbroodjes, verse sap, iedereen heeft er van genoten. Als extra verrassing hebben we ook nog een luxe high tea voor 25 kids en 20 volwassenen geserveerd tijdens de kindermiddag.

Engelse scones, diverse sandwiches, smootie en appeltaart. Dat was smullen. Als slot, na het voorlezen door een nieuwe vrijwilliger, konden alle kids met een leuk cadeautje tevreden naar huis gaan. Dank aan het BWI en de Gemeente Papendrecht voor de financiering, en het snelle handelen van gisteren en vandaag. Dit soort dingen maken de dagen in Bij Bosshardt wel heel bijzonder....." Tot zover het verslagje van de dag voor de mantelzorger in het gebouw Bij Bosshardt.

Deel dit bericht met je vrienden!