donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Jan Nathan Roozendaal reikt 11 diploma's uit bij Frittella

15 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Elf leerlingen van Leerwerkbedrijf Combigoods kregen vorige week een diploma uitgereikt van wethouder Jan Nathan Rozendaal en vertegenwoordiger van ROC Amsterdam. De leerlingen volgden met succes een Entreeopleiding en zijn allen werkzaam bij Inpakcentrum.nl en Pannenkoekenhuis Frittella.

Wethouder Jan Nathan Rozendaal: 'Mijn complimenten aan het leerwerkbedrijf Combigoods, waar een gemotiveerd team van medewerkers zich met hart en ziel inzetten voor mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot arbeidsmarkt. Combigoods biedt deze mensen werkervaring en scholing. Als gemeente zetten we ons in om meer mensen met arbeidsbeperking aan werk te helpen. Daarvoor zijn we afhankelijk van ondernemers, zoals de eigenaren van Frittella, die daar de tijd en ruimte voor willen bieden.  Als wethouder ben ik trots om bij dit soort initiatieven betrokken te zijn, en vond het dan ook een eer ,om samen met iemand van de examencommissie, de diploma's uit te reiken aan de geslaagde leerlingen.'

Lees meer over:

leerwerkbedrijf examen fritella
Deel dit bericht met je vrienden!