vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Fietser plots bedreigd met vuurwapen in de Muijlwijckstraat

30 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Een fietser kreeg dinsdagmiddag in Papendrecht de schrik van zijn leven toen plots een vuurwapen op hem werd gericht. De politie heeft een verdachte aangehouden, maar het is nog onduidelijk waarom hij dreigde met een wapen.

De 34-jarige Papendrechter fietste rond 13.30 uur door de Muilwijckstraat toen hij werd geconfronteerd door de gewapende man. Die riep iets naar de fietser en richtte vervolgens een vuurwapen op hem.

De Papendrechter schrok en kon snel wegfietsen. Agenten arresteerden later een 45-jarige man in de straat. ''Hij had in zijn broeksband inderdaad een wapen'', aldus de politie. Het slachtoffer verklaarde later de gewapende man niet te kennen.

Deel dit bericht met je vrienden!