donderdag 4 maart 2021

Alles over Papendrecht

Wethouder Joke Reuwer introduceert project Social Brokers

15 december 2016

PAPENDRECHT - Zaterdag 17 december om 14:00 uur introduceert wethouder Joke Reuwer het project Social Brokers op de ijsbaan. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Wat houdt het project Social Brokers in?
Vanuit preventief Jeugdbeleid wordt geïnvesteerd in de bewustwording van jongeren en de mensen om hun heen, over de rol die zij hebben als eerste vangnet voor jongeren in de beantwoording van kleine (en grote) vragen en het bieden van een luisterend oor. De focus ligt hierbij op de contacten van jongeren in hun vrije tijd (bij-baantjes, sport, kerken). We hopen hiermee het sociaal netwerk van jongeren te versterken.

Social Brokers voorkomen dat kleine problemen zomaar groter worden. Het zijn de vertrouwde mensen rondom jongeren ( familie, vrienden en bekenden), die nu ook al helpen en adviseren. Met het project Social Brokers versterken we het vertrouwde vangnet met slimme technologie.

Wilt u meer weten? Kom dan langs op 17 december om 14.00 uur op de ijsbaan op de Markt.

Deel dit bericht met je vrienden!