maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Wethouder Reuwer trekt voorstel scholendorp in

16 december 2016 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op donderdag 16 december 2016 stond het nieuwe scholendorp op de agenda van de gemeenteraad. Het college van B&W had namelijk het voorstel ingediend om een onderzoek naar een scholendorp (De Lage Waard en Willem de Zwijgercollege bij elkaar) in park Oostpolder of op de huidige locatie van het Willem De Zwijgercollege te gaan bouwen. 

Bij aanvang van de vergadering stelde de verantwoordelijke wethouder Reuwer echter voor om het onderwerp van de Agenda af te halen, wat door alle fracties met instemming werd ontvangen. Wethouder Reuwer had namelijk al voor de vergadering gepolst of er voldoende draagvlak zou zijn voor een onderzoek, maar dat bleek te ontbreken. Het college van B&W ging té voortvarend te werk en de gemeenteraad liet zichzelf niet zomaar passeren. De kans dat er nog een scholendorp in park Oostpolder gaat komen, lijkt zeer klein, mede ook omdat bewoners massaal in protest kwamen. 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!