dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Fideel en Variant heten u welkom op de kerstmarkt en de open dag

20 december 2016 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Vanmorgen om 11:00 uur gingen de deuren open voor alle bezoekers van de kerstmarkt bij Sociale wijkwinkel Fideel. Fideel is het centrale ontmoetingspunt van de wijk De Kooy - Oosterkwartier en vindt u in de Albert Schweitzerstraat 115. (Achter het activiteitencentrum van Gemiva Variant)

Bij binnenkomst bleek er hard gewerkt te zijn door de cliënten van de Gemiva-SVG Groep (mensen met een verstandelijke beperking, een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren hersenletsel), vrijwilligers en medewerkers. Samen is er een gezellige Kerstmarkt ingericht. Er zijn diverse producten passend bij Kerst te koop o.a.: kaarsen, kussens, tassen, lekkernijen enz.

De Kerstmarkt is vandaag te bezoeken tussen 11:00 en 19:00 uur.

Open dag bij Gemiva Variant
Naast de Kerstmarkt kunt u ook een kijkje nemen op de Open dag van Variant Albert Schweitzerstraat. Dit is een dagbestedingslocatie van de Gemiva-SVG Groep. Onder Albert Schweitzerstraat vallen ook het Kaarsatelier In Vorm, activiteitencentrum De Groenderij en Textielgroep Van Katoen. U kunt cliënten aan de slag zien met het maken van de diverse producten. De open dag duurt tot 16:00 uur.

Wijkwinkel Fideel
Bent u vandaag niet in de gelegenheid om de Kerstmarkt en/of de Open dag te bezoeken, dan kunt u ook op een andere moment Wijkwinkel Fideel bezoeken. Dit kan op:

  • dinsdag van 09.30 uur tot 12.00 uur
  • woensdag van 13.00 tot 15.30 uur
  • donderdag van 09.30 tot 12.00 uur.

U kunt terecht voor een kopje koffie, een praatje en voor:

  • In- en verkoop van tweedehands kinderkleding
  • de ruilboekenkast 
  • Het kopen van outletcadeautjes van Gemivaria en producten uit de ateliers.
  • het vraag- en aanbodbord
  • het Inzamelpunt (voor gebruikte cartridges, mobiele telefoons en plastic flessendoppen)
  • de spaarpot voor de Voedselbank
  • De Gunkast (U geeft en Fideel verkoopt) De opbrengst gaat naar activiteiten voor de wijk.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!