zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Kerstontbijt op De Lage Waard

23 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Voor de brugklassen van De Lage Waard zit het eerste half jaar erop. De overstap naar het voortgezet onderwijs is voor veel leerlingen spannend. Om de eerste periode gezellig met elkaar af te sluiten, organiseerde De Lage Waard een kerstontbijt voor de brugklassen.

De leerlingen hadden vandaag een echt kerstprogramma. Ze ontbeten in een klaslokaal op school. Vervolgens zongen de leerlingen nog een paar kerstliedjes en sloten zij de dag af met de kerstviering in de aula. Tijdens de viering vertelde een docent het kerstverhaal, zong de schoolband, een band met leerlingen en docenten, een aantal kerstliederen en ging een andere docent op zoek naar de vredestichter op de kerstmarkt.

Ook andere klassen ontbeten gezellig op school of speelden een spel met zijn allen. Elke klas eindigde in ieder geval met de kerstviering in de aula. Na de viering wenste iedereen elkaar een fijne vakantie.

Deel dit bericht met je vrienden!