Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Start samenwerking Balletschool Patty Kemper en Vief Sportief met open dag

9 januari 2017 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Sinds zaterdag 7 januari 2017 werken Balletschool Patty Kemper en Vief Sportief officieel samen. Om dit te vieren, werden er die dag diverse demo's en open lessen gegeven in de balletschool aan de PJ Troelstrastraat 100.

Zo werden er workshops peuterballet, kleuterballet, klassiek ballet, street-tap en hiphop gegeven. Belangstellenden konden meedoen. Hier werd volop gebruik van gemaakt. Naast deze workshops waren er ook nog 2 demo's, namelijk klassiek ballet & spitzen en moderne dans. Jong en oud keken hun ogen uit en genoten van de dag.

Foto: Mark van Deelen | BlackTie fotografie

Lees meer over:

vief sportief balletschool
Deel dit bericht met je vrienden!